Balea-Winactie | Little Origin bestaat 1 jaar!

balea producten DM

Little Origin bestaat 1 jaar en dat betekent feest! Ik blog nu al een jaar over ‘the story of my life’ en ben nog lang niet uitgepraat!  😉 Om dit te vieren, heb ik hier voor mijn lezers een winactie ‘in het leven’ geroepen en wie weet maak jij wel kans?! Wat de winactie precies inhoudt, lees je in deze post!

Bloggen

Waarom ik ooit begonnen ben met bloggen, kun je in dit artikel uitgebreider lezen, maar ik vertel het je hier kort nog een keer. Ik ben als insteek begonnen met bloggen om een soort ‘virtueel’ dagboek te creëren waarin ik, maar ook mijn familie later altijd nog terug kan kijken op hoe het was. Ik vind het bovendien heel leuk om reacties te ontvangen en mensen te inspireren met dingen uit mijn dagelijkse leven. Ik heb het altijd leuk gevonden om iets wat ik mooi, leuk of bijzonder vind te delen met anderen. Dat kan ‘em in een artikel zitten, maar ook in een foto waar ik trots op ben! Dat wil ik via deze weg daarom ook blijven doen. Ik schrijf over van alles wat ik de moeite waard vind om te delen en dat geeft voldoening. Zeker nu ons avontuur zich hier in Frankfurt afspeelt.

Wat kun je winnen?

Ik weet dat er heel veel fans zijn van Balea (en andere merken) producten uit de Duitse DM! Om jullie (de fans onder jullie) tegemoet te komen, heb ik een pakket samengesteld met producten voor het hele gezin! Mocht je het nog niet kennen, dan zal je vast en zeker aangenaam verrast zijn! Het zijn uitsluitend producten die ik zelf ook getest heb en heerlijk of goed bevonden heb!  😉 Ik deel dus al te graag mijn favorieten met je! Wil jij de gelukkige winnaar zijn van dit pakket, lees dan snel verder over wat je moet doen! Ondanks dat ik in Frankfurt woon, stuur ik het gewoon per post naar je op! Het verwenpakket bestaat uit:

 • 1x een milde bodylotion voor het hele gezin (Bübchen), ook voor baby
 • 1x heerlijk geurende douchegel welke vegan is en siliconen- en parabenenvrij is (Emoji)
 • 1x extra milde, maar heerlijk geurende douchegel en shampoo in 1 for kids (Balea)
 • 1x doucheschuim hawaiian dream (Balea)
 • 1x het bekende pompje zachte gezichtsreiniger met grapefruit geur (Balea)
 • 3x gezichtsmasker en 1x voetmasker (Balea)
 • 1x haarmasker perzik/cocos (Balea)
 • 1x antivlekken deo for men (Balea)
 • 1x klein flesje douschegel voor je zoontje voor bijv in zijn voetbaltas (Bübchen)
 • 1x bodylotion voor onderweg die heerlijk naar de ‘zomer’ ruikt. Ideaal voor in je tas! (Balea)
 • 1x flesje desinfecterende handgel voor aan de luiertas (zit handig lusje aan) bijvoorbeeld of gewoon in je handtas voor onderweg! (Balea)
 • 1x tropical lip balm cocos/perzik geur (Balea)
 • 1 kleine verpakking billendoekjes/snoetenpoetsers voor in de luiertas (Hipp)
 • 1x frisse handcreme karnemelk/citroen die echt een van de heerlijkste is! (Balea)

De Balea producten staan bekend om hun effectieve werking zonder extra toegevoegde ‘rommel’! Zijn allemaal dermatologisch getest en dus gewoon een heerlijke verwennerij voor je huid!

Hoe maak je kans?

Ondanks dat Little Origin 1 jaar bestaat en dus trakteert, waardeer ik het ook enorm als je mij helpt door deze post te delen via (een van) de links hieronder! Mijn FB liken en op IG reposten en volgen vergroot de winkans! Je kunt tot 14 mei as meedoen. De winnaar wordt 15 mei aanstaande hier bekend gemaakt! Ik wens je veel succes toe en ben heel benieuwd wie ik binnenkort blij ga maken! Dit is trouwens niet alles….Om mijn hele eerste jaar te vieren, zal ik voortaan iedere maand iets weggeven! Dus je maakt tot en met volgend jaar iedere maand in ieder geval 12x kans op een prijs!  😉

Liefs, Essma

 

Ken jij de Balea producten al? En de babylijn Babylove? 

 

 

 

4 Comments, RSS

 1. Mahwish 6 mei 2017 @ 12:15

  Yeyy gefeliciteerd met deze mijlpaal 🙂 En wat een superleuke winactie, eerlijk gezegd ken ik het merk niet maar dit lijlt me een goed manier om het te leren kennen dus doe mee met de winactie. En op naar het volgend blogjaar!
  Mahwish onlangs geplaatst…De eerste keer | zo leert je kleuter boodschappen doenMy Profile

  • little-origin 6 mei 2017 @ 12:30

   Hallo Mahwish (prachtige naam trouwens) bedankt voor je lieve reactie! Balea is inderdaad heel populair onder Nederlanders! Hopelijk kan ik nog lang mijn story delen:-)

 2. Sylvia 6 mei 2017 @ 08:21

  Hoera gefeliciteerd wat een mooie mijlpaal! Ik ben blij dat ik je blog heb leren kennen. Je schrijft leuke artikeltjes 😄. Wat lief dat je dat je een winactie organiseert. En dat een jaar lang door laat gaan. Echt een superleuk idee!! Ik wens je nog heel veel blogplezier en op naar het volgende jaar😃 fijn weekend gewenst!!
  Sylvia onlangs geplaatst…Ergernissen in het vliegtuig!My Profile

  • little-origin 6 mei 2017 @ 12:22

   Hallo Sylvia! Dank je wel voor je lieve reactie! Ik hoop dit nog lang ge mogen doen! 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: