Caption the photo #1

Ik heb een nieuwe categorie toegevoegd aan het menu en dat is: Caption the photo! In deze categorie wordt vanaf vandaag iedere donderdag een foto geplaatst waar jij als lezer je eigen caption onder mag schrijven. Dat mag je in de comments doen! Ik vind dit een leuke combinatie van (be)kijken en lezen van een blog. Je mag alles wat jij denkt of wat er bij je opkomt, benoemen. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken en wat jouw gedachten zijn bij mijn foto’s. Ik ben er zo enthousiast over, dat ik nu al een aantal foto’s in gedachten heb om te delen met je! Lijkt jou dit ook leuk? Ik introduceer: Caption the photo #1!

Caption the photo #1

Iedere woensdag (m.u.v. gister) publiceer ik een foto die ik ‘mijn foto van de week’ , noem. Ik schrijf daar dan mijn interpretatie bij en af en toe reageren lezers ook op de foto door hun interpretatie te delen in de comments. Om het wat vrijer te maken, wil ik de lezers de mogelijkheid bieden om hun eigen gedachten de vrije loop te laten bij het zien van de geplaatste foto. Elke maand zal ik ‘de caption van de maand’ uitkiezen en op mijn blog publiceren! Wie weet staat de jouwe er ook een keer tussen! Ik ben zo benieuwd naar jullie comments!  😀

 

 

Wat zou jij bij deze foto schrijven? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Essma

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*