Easy Recipe | Banana Blueberry Smoothie

Waarom gaan bananen en blauwe bessen zo goed met elkaar? Ik weet het ook niet, maar waarschijnlijk is het smeuïge gedeelte van beide de match made in heaven? Als je deze combinatie eerder hebt geprobeerd, kun je het wellicht beamen. Zo niet, dan is het misschien een idee om eens kennis te maken met dit simpele smoothie recept! Easy does it: Recipe Banana Blueberry Smoothie. Enjoy! 

Banaan-blauwe bessen smoothie

Ben je nog op zoek naar een leuk en lekker drankje voor bijvoorbeeld de visite? Een verjaardag? Na het sporten of gewon voor tussendoor? Deze heerlijke verwennerij kun je maken met 4 simpele ingrediënten en is het zeker waard om gewoon eens te proberen. Als je er na het blenden 2 flinke eetlepels chia zaad doorheen schept, het in de koelkast laat stijven, heb je gelijk je overnight chi pudding!  Voor een smoothie voor ongeveer 4 glazen, heb je het volgende nodig:

Ingrediënten voor 4 porties

– 1 klein bakje blauwe bessen (125 gram)

– 1 banaan

– 4 etl magere yoghurt of griekse yoghurt

– 1 glas water

– evt sap van een halve limoen voor een extra frisse touch

Blend deze ingrediënten, schenk ze in een leuk glas en klaar ben je! Heb je de volgende morgen zin in een licht en gezond ontbijt? Reserveer dan 1 potje of kommetje extra, schenk daar wat van de smoothie in, doe er flinke 2 etl chia zaad bij, even roeren en laat dit afgedekt in de koelkast stijven. De volgende morgen heb je een heerlijke pudding! Wil je het helemaal lekker afmaken? Strooi er dan een lekkere topping naar keuze overheen!

Wat is jouw lievelingssmoothie? Deel je het recept met me in de comments? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Essma

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: