Mijn foto van de week #13

Vorige week was ik in Disneyland Parijs en kwam op zoveel plekjes dat ik van alles wel een foto wilde maken. Dat ging helaas niet met twee kleine kinderen die mama bij zoveel indrukken, ook nodig hadden. Ik vind het altijd bijzonder om een foto van een moment te nemen. Dus niet geposeerde scènes of wat dan ook. Deze foto van de week was er één van. Je ziet de dame in kwestie volop genieten in haar rol en dat vond ik mooi om vast te leggen. Vastgelegd over de schouder van een man die voor mij stond. Ik ben met mijn 1.60 niet de grootste…hahaha! Mijn foto van de week #13.

The parade

De bonte kleuren in zo’n parade zijn vaak alleszeggend. Ze trekken jong en oud aan en dwingen bij iedereen af dat je gewoon even stilstaat en blijft kijken. Toekijken en in je opnemen. Deze dame op de foto staat er zo ontspannen maar tegelijk ook best verlegen op. Ze heeft van alles aan en op haar hoofd. Knap vind ik dat…om dan toch in je rol te blijven. Terwijl zoveel mensen je aanschouwen. Alles in zo’n parade moet kloppen. Van begin tot eind. Door de harde muziek, menigte van mensen langs de kanten, rijdende wagens vol toeters en bellen straat deze foto voor mij toch ook rust uit.

 

Mijn foto van de week #13

Hey, there hi there ho there
It’s a Disney kind of day
Glad to see your smiling faces
As we pass along the way
There’s lots of fun and laughter here
A-waiting just for you
All you have to do is make a wish
And watch your dreams come true

– Disney Parade song-

 

Wat zie jij in deze foto? Vind het leuk als je het met me deelt! Ik lees jouw interpretatie graag in de comments.

 

3 Comments, RSS

 1. Ilse van Kreanimo 26 april 2017 @ 15:23

  Wauw, ik vind het een bijzonder foto. Ik zag niet eens dat dat er mensen rond stond op de eerste blik.
  Die mevrouw zit echt wel IN haar rol!

  Morgen kan je zelfs een link komen plaatsen naar dit artikel op mijn blog als je wil.
  Er loopt elke week een creatieve link-party en het thema van morgen is toevallig blauw.
  Ik klikte door via de blog van Sylvia en zag toevallig iets wat zou passen. Je bent dus vrij om mee te doen morgen en jouw linkje te komen plaatsen!
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Dipje in goede voedingspatroon werd een heuse inzinking!My Profile

 2. Sylvia 26 april 2017 @ 08:19

  Oh wat lijkt me dat een feestje! Om de kinderen zo te zien genieten van mooi verklede mensen en geloven in dat een sprookjes wereld (nog) bestaat. Fantastisch gevoel!
  Sylvia onlangs geplaatst…Hoe overleef je.. een middag op het terras!My Profile

  • little-origin 26 april 2017 @ 09:49

   Is het ook echt Sylvia! Ik denk dat als jullie eenmaal ‘klaar’ zijn voor Disneyland, jullie het allemaal ook geweldig gaan vinden! 😉 Ook je man! Haha..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: