Mijn foto van de week #23

Ga jij graag naar dierentuinen? Voor mijn foto van de week neem ik je mee naar de dierentuin! In een dierentuin valt altijd genoeg te zien en dus ook vast te leggen, maar soms moet je je aandacht richten op één ding om er de schoonheid echt goed van te kunnen opnemen. 

Happy Feet!

Wie kent de film niet? Blijft zo grappig haha! Ik koos deze foto die ik ooit in een dierentuin genomen had en vind de beesten zo statig, maar gezellig bij elkaar staan. Gezelligheidsdieren…hou ik van!  😉 Voor mij horen pinguïns zeker in het rijtje van meest grappige dieren!  😉 Hoe ze zich voortbewegen, jagen, van ijsrotsen glijden en gewoon altijd blijven ‘lachen’…hoe koud het ook is!  😆 Ja, van pinguïns kunnen wij mensen best veel leren. Ze zijn in ieder geval veel moderner dan de mensheid vandaag. De mannetjes en vrouwtjes lossen elkaar af bij het broeden van de eieren en daar is nooit gezeur over. Stressbestendig zijn ze dus zeker! Ik ken geen andere diersoort of mens die zo mooi op elkaar ingespeeld is!  😯 Jij wel?  😉


Can you find the time to let your lover hold you
He needs somebody to hold to
His love is strong and so true
His arrows aiming for you
And he’s the one that you were born to love

– Christina Perri –

Wat is jouw gedachte bij deze foto? Ik ben benieuwd en lees er dus graag over in de comments!

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!