Geen photo diary deze week

Halve marathon update #14 | My Perfect Playlist...

Lieve lezers,

In verband met het marathon weekend van deze week komt de photo diary die je wekelijks gewend bent helaas te vervallen voor vandaag. Het vele reizen en niet te vergeten de focus op de race zelf, maken het nu even onmogelijk een diary online te zetten. Het vele harde werken en de trainingen die uiteindelijk deze race mogelijk maken, hebben zich uitbetaald naar een voor mij heel belangrijk event. Namelijk het uitrennen van de halve marathon. Als je dit nu aan het lezen bent, ben ik of net gestart, ren ik nog of he ik de eindstreep al aangetikt. Spannend vind ik het zeker wel allemaal en de slapeloze nachten van afgelopen dagen beschouw ik maar als een gevolg van…πŸ˜….

Bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel weer! Ook wil ik iedereen bedanken die mij heeft vergezeld in het lezen van alle updates van alle trainingen en in de comments lieve bemoedigende reacties heeft achtergelaten. Dat doet me enorm goed en waardeer ik enorm. Nogmaals dank jullie wel.

Liefs, Essma

3 Comments, RSS

 1. Giovanna Jansen 8 april 2018 @ 23:34

  Hoe is het gegaan Essma? Heb je de halve marathon goed kunnen lopen? Echt zo knap dat je ruim 21 km bent gaan lopen! Ik ben nooit verder gekomen dan 5 km, dus dikke respect!! πŸ†

  • little-origin 9 april 2018 @ 09:37

   Lieve Giovanna! Dank je wel voor je lieve reactie! Ik heb de marathon uitgerend zonder ook maar te stoppen. Uiteraard met uitzondering van even gas terug nemen om wat te drinken te pakken langs de kant. Na 17 km begon de kramp in hamstrings het over te nemen maar ben β€˜em de baas gebleven πŸ˜πŸ˜„ tot aan de finish! Ooit kwam ik ook niet verder dan 5 km, maar weet je Giovanna? Je bent sterker dan je denkt. Het enige wat je hoeft te doen is dat geloven. De rest komt dan vanzelf! πŸ˜‰πŸ˜˜

   • Giovanna Jansen 12 april 2018 @ 21:00

    Wauw wat goed van je!!! Een superprestatie om megatrots op te zijn.
    Lieve en wijze woorden, en helemaal waar! Een tocht van ruim 100 km heb ik ook niet in een keer leren fietsen op de racefiets. πŸ™‚ En mens is zeker sterker dan die denkt! En een vrouw zeker. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: