Genomineerd voor de Liebster Award!

Genomineerd voor de Liebster Award!

Ik ontving een tijdje terug van Maaike van 31 Flowers een nominatie voor de Liebster Award! Ik vind dat een hele eer want het zegt toch wat zo’n virtuele Award! Tussen de hoeveelheid blogs op het web word ik gevonden, gelezen en ook nog eens inspirerend gevonden! Hoe gaaf is dat? Ik had er wel eens eerder van gehoord, maar dacht eigenlijk dat je zoiets alleen kon ontvangen als je al een tijdje ‘meedraait’ in de blogwereld. Niets is minder waar, want ik blog nog niet zo lang. In deze post lees je er meer over. Enjoy!

Dankwoordje

Allereerst wil ik Maaike hartelijk bedanken voor de nominatie! Vind het heel bijzonder en mooi om te zien hoe iemand zich kan identificeren met een artikel wat ik geschreven heb. Er een bepaald gevoel bij krijgt of zich gewoon ‘begrepen’ voelt. Dat is wat bloggen voor mij betekent. Mijn lezer een soort deelgenoot maken van mijn wereld hier in Frankfurt. Waardering hiervoor krijgen in de vorm van zoiets, vind ik heel waardevol! Ik kijk er naar uit om meer leuke posts met je te delen!

Wat is een Liebster Award?

Sinds ik blog, heb ik een heleboel andere bloggers leren kennen! Wow, wist eigenlijk niet dat er zoveel waren! Foodbloggers, mamabloggers, lifestylebloggers, beautybloggers, healthbloggers, interieurbloggers en nog veel meer. Dit zijn slechts categorieën en dat betekent dat die mega hoeveelheid bloggers dus onder te scharen zijn in deze categorieën! Aan leesvoer in ieder geval geen gebrek als je graag leest op het word wide web 😄.

De Liebster Award is een erkenning van bloggers voor bloggers. Deze wordt virtueel doorgegeven en daarmee zet je jouw favoriete blogger dus in het zonnetje. ‘Liebster’ is een Duits woord en betekent in het Nederlands ‘liefste’ of ‘leukste’. Het is dus een award voor leukste blog. Hoe leuk!

Spelregels

Ook aan deze award zijn spelregels verbonden en die zijn als volgt:

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beschrijf jouw favoriete blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer jouw favoriete blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost
Vragen en antwoorden

Maaike van 31 Flowers heeft voor mij vragen opgesteld en deze beantwoord ik hieronder.

Welk blogartikel zou je graag nog eens willen herschrijven?

Hoe mijn keizersnede verlopen was en het herstel erna.

Wat was je mooiste vakantie of reis en waarom?

Ik hecht waarde aan verschillende reizen die ik heb mogen maken. Elke reis had een andere invulling en beleefde ik anders. De meest bijzondere reis die ik met mijn man gemaakt heb is onze huwelijksreis naar Bora Bora. We moesten hier heel lang voor vliegen, maar eenmaal op de plek van bestemming zag ik hoe mooi het kon zijn aan de andere kant van de wereld.

Zou je graag willen verhuizen?

Ik ben in totaal al 8 x verhuisd in mijn leven en dat vind ik echt veel. Soms heb ik het gevoel dat ik juist door dit verhuizen een essentieel iets mis in mijn leven. Houvast. Vanuit een solide basis iets opbouwen. Aan de andere kant verrijkt het mijn leven wel weer in veel opzichten, dus of dit een nadeel is weet ik nog niet. Ik zou nog 1x keer willen verhuizen en dat is terug naar Nederland.

Wat is één van je talenten?

Ik denk dat mijn grootste talent doorzetten is. Ik leg niet snel het bijltje neer, maar ga door tot ik mijn doel bereikt heb. Als ik kijk naar wat dit mij bewust of onbewust gebracht heeft, wil ik dit graag een talent noemen.

Wat was het indrukwekkendste concert dat je bezocht hebt?

Ik heb in mijn leven niet veel concerten bezocht, maar het concert van Justin Timberlake (The 20/20 Experience World Tour) vond ik toch wel een van de meest indrukwekkende! Die jongen klinkt live zo ontzettend goed, niet normaal! En zijn danskunsten zijn ook bizar…

Mijn genomineerden

Dan mag ik nu op mijn beurt de award doorgeven aan deze parels van bloggers! Ik vind ze stuk voor stuk en elk op hun eigen manier zo leuk en inspirerend dat ze wel in mijn lijstje moesten voorkomen! Ladies and gentlemen, may I present to you…

A Lovely Adventure
Fatimama
Mammiemammie
La Vie de Stephanie
Kaboutermama
Lifestyle Mommy’s

Mijn vragen aan de genomineerden

Wat doe je het liefst als je even ‘me time’ hebt?
Waar zou je nog op vakantie heen willen?
Zou jij in het buitenland kunnen wonen? Zo ja waar?
Op welk artikel ben je het meest trots?
In wie zijn of haar schoenen zou jij een dag willen staan?

Dames, ik ben heel benieuwd naar jullie vragen! Ik wens jullie allemaal nog heel veel blogplezier en hopelijk treffen elkaar eens een keer. Lijkt me zo leuk! Verder wil ik uiteraard al mijn lezers bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Daar ben ik je heel dankbaar voor!

 

8 Comments, RSS

 1. Stephanie 17 januari 2018 @ 11:29

  Lieve Essma, dank je wel voor deze mooie nominatie, wat een eer!! Heel blij mee. Ik reageer wat laat ivm ons internet, de drukte en kleine blogpauze, maar niet minder gemeend. Hoop je ook ooit eens te treffen! X

  • little-origin 17 januari 2018 @ 11:59

   Graag gedaan meid! Je schrijft gewoon fijne artikelen en daarom mag dat best gedeeld worden! 😉 Lijkt me zeker leuk om jou ook eens te treffen 💫🙏🏻

 2. Sylvia - alovelyadventure 15 januari 2018 @ 20:30

  Ah Essma, wat enorm leuk dat je bent genomineerd! Je verdiend het ook want je bent een ontzettend lieve en leuke vrouw. Je straalt uit waar je voor staat en dat is terug te zien/lezen in/op je blog. Ik ben blij dat ik je vorig jaar ook eens in levende lijve heb mogen ontmoeten. Was alleen veel te kort. Hopelijk kunnen we het dit jaar een keer overdoen. ZO lief dat je mij ook genomineerd hebt. Ik hoop er snel mee aan de slag te gaan. Hele dikke kus en knuffel.

  • little-origin 15 januari 2018 @ 21:59

   Hee graag gedaan meid! Je verdient ‘em ook gewoon! Zo’n bewondering voor hoe je met alles omgaat daar op Lanzarote! Lijkt me leuk om eens te lunchen in NL ofzo 😄! Voel je niet gehaast, rustig aan. Hoop dat jullie je draai weer een beetje gevonden hebben. 💫

 3. Maaike 10 januari 2018 @ 13:28

  Wat heb je er een leuk artikel van gemaakt, inclusief een bijzonder lief dankwoordje. Fijn dat we met zoiets simpels een ander blij kunnen maken. Zoals ik ook in de reactie hierboven zag. Ik kijk er ook naar uit nog meer van je te lezen en bedankt voor het leuke blog-contact! Je kent elkaar niet, maar toch ook weer wel 😊

  • little-origin 11 januari 2018 @ 14:58

   Dank je wel Maaike! Dat is denk ik wel het allerleukste aan bloggen: een connectie hebben met iemand of iemand (ondanks dat je haar niet kent) een heel fijn gevoel bezorgen! 😉

 4. Lifestyle Mommy's ~ Linda 10 januari 2018 @ 11:57

  Ah, als ik dit krijg ik spontaan weer kippenvel! Toen je me vertelde dat je me genomineerd had wist ik niet goed wat het voor een award was. En nu vind ik het zo bijzonder om te lezen. Lieve Essma, ik vind het een eer dat ik door het bloggen heb mogen leren kennen en ik hoop nog lang je leuke blogs te mogen lezen. Ik ga deze week aan de slag om deze prachtige award door te geven aan andere kanjers. Nogmaals bedankt voor dit vreugdemoment. Dikke knuffel

  • little-origin 10 januari 2018 @ 12:58

   Hi Linda! Ik ben heel blij dat je dit zo waardeert! Toch iets leuks om door te geven en een ander net zo dat gevoel te geven! Veel blogplezier! 😘

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: