Give away #4 | Een beetje warmte tijdens de koude dagen…

Give away #4 | Een beetje warmte tijdens de koude dagen...

In de post van een aantal maanden terug schreef ik dat je iedere maand kans kon maken op een kleinigheidje omdat Little Origin 1 jaar bestond. Vorige maand was het me helaas weer ontgaan, dus daarom heb ik er dit keer wat extra’s bij gedaan. Hopelijk wordt het me vergeven! Ik heb ‘em al tot en met volgend jaar ingepland in mijn bullet journal, dus vergeten zal ik het zeker niet meer!  😳 

Wat heb ik deze maand voor je?

Zoals je misschien al weet is deze actie door mijzelf verzonnen en alle producten die ik weggeef, zijn geen gesponsorde artikelen! Ik kies de artikelen op basis van recensies die ik lees of ik heb ze zelf gebruikt en zijn goed bevallen. De maand oktober vraagt om warmte heb ik zo besloten ;), dus heb 2 heerlijke ontspannende badzout/schuimzakjes voor je met een heerlijke winterse geur. Ze zijn van het merk Dresdner Essenz (uit Dresden) en die staan bekend om de fijne badzout die ze maken. Beide geuren zullen je doen denken aan steranijs, appel, kaneel en sinaasappel. Allemaal heerlijke, typische wintergeuren dus. Het ene zakje heet ‘Kuschelstunde’ (knuffeluur) en het andere ‘Winterbad’. Gun jezelf dat momentje van rust en droom even lekker weg zou ik zeggen… Behalve dit lekkere winterbad heb ik ook een EOS lippenbalsem voor je! Je weet wel, die balvormige lippenbalsem die ‘trendy’ zijn? Ik heb de gewone ‘stick’ voor je omdat ik zeker wilde zijn dat ie in de brievenbus past  🙂 . Het is de Sweet Mint versie en ik vind de lippenbalsems van dit merk stuk voor stuk heerlijk! Bovendien zijn ze 100% organic. Ook fijn, niet waar?

Geen bad?

Maakt niet uit, want dan kan je het gewoon gebruiken als voetenbadje. Uiteraard gebruik je dan wel de helft van het zakje zodat je voor de volgende keer nog wat hebt om van te genieten 😉 .

De schuimbad-badzoutzakjes

De lekkere lippenbalsem: een musthave voor tijdens de koude winterdagen!

Alle genoemde producten zijn vrij van dierlijke stoffen!

Kans maken?

Wil je kans maken op dit lekkers, laat dan in de comments onder even weten waarom jij dit wel kunt gebruiken! That’s all folks! Oh ja, mij volgen op Instagram en Facebook liken zou ik wel erg waarderen 😉 ! Je kunt meedoen met de winactie t/m zondag 15 oktober om 18:00 uur aanstaande. Maandag maak ik hier, op IG en op Facebook de winnaar bekend! Ik laat mijn dochtertje een lootje trekken en zo wordt de winnaar bepaalt. Succes!

Uitgelichte afbeelding: iStockphoto

Gebruik jij een van bovenstaande producten of ben je er bekend mee?

Liefs, Essma

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Comments, RSS

 1. Sheila 12 oktober 2017 @ 20:40

  Ik ken deze producten niet, maar ik doe graag mee. Al is het maar omdat Dresden één van mijn favo Europese steden is. Dus iets specifieks uit die stad, daar zeg ik geen nee tegen! En een momentje voor mezelf in bad is nooit verkeerd.

  • little-origin 13 oktober 2017 @ 10:17

   Wat leuk dat je ook meedoet, Sheila! Ik ben nooit eerder in Dresden geweest, maar weet van foto’s dat het er heel mooi moet zijn! 😉 Ik gebruik dit merk al langer en vind ik heerlijk! Voor kinderen hebben ze ook een uitgebreide lijn✨⭐️

 2. Sylvia 11 oktober 2017 @ 15:12

  Jeeej hij doet het😃

 3. Reiny 11 oktober 2017 @ 09:13

  Heerlijk! Mijn favoriete winterdag.. dan ben ik op wintersportvakantie! Lekker hele dag skiën en daarna fijn relaxen in bad!

  • little-origin 11 oktober 2017 @ 10:11

   Heerlijk Reiny! Dat klinkt inderdaad als de ultieme ja! ⛷⭐️💕

 4. Sylvia 11 oktober 2017 @ 08:41

  Wat een heerlijke winactie weer! Ik doe helaas niet mee.. heb geen bad en gebruik geen lippenbalsem haha. Leuk dat je Ophelia een lootje laat trekken. Ook al deed Aiden ook erg zn best (met opeten😉😂)

  • little-origin 11 oktober 2017 @ 09:55

   Hi Sylvia! Jammer dat je niet meedoet! Had het jou ook graag gegund! ⭐️✨! Daarom laat ik jet Ophelia dit keer doen 😂 inderdaad 😄

  • little-origin 11 oktober 2017 @ 10:57

   Hi Sylvia! Even een test! Krijg je nu deze reactie wel binnen in je mailbox? 😄

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: