Halve marathon update #14 | My Perfect Playlist…

Halve marathon update #14 | My Perfect Playlist...

Misschien dat er ooit een dag komt dat ik zonder muziek kan rennen, maar voor nu kan ik me er echt niks bij voorstellen. Schoenen aan, telefoon om mijn arm en play on! Naast dat het motiverend werkt, kan ik me door muziek ook compleet afsluiten van de buitenwereld waardoor  ik compleet op de run gefocust kan zijn. In deze post deel ik mijn Perfect Playlist met je. Enjoy!

Rennen met Avicii, Ellie en Rita

De 516,9 km die ik met tussenpozen vanaf 2015 bij elkaar gerend heb is altijd in gezelschap geweest van o.a. deze artiesten. Met mijn headphones van PowerBeats klinkt het nog vele malen beter als met de onhandige losse oordopjes die ik voorheen had. Die bleven niet goed zitten. Ben er echt nog zo blij mee! Mocht muziek voor jou ook zo’n zelfde soort ‘uitwerking’ hebben, dan heb je wellicht wat aan deze lijst. Ik ben ervan overtuigd dat je over een tijdje echt wel je loopschoenen pakt en je een poging waagt…if only you would know what feeling you get after you’re done ?! Ik stelde een playlist samen van 21 nummers (marathon is 21,1 km…dacht dat dat wel leuk zou zijn ?) en krijg altijd een opzwepend gevoel van deze nummers. Hier komen ze:

Perfect Playlist 1st Half Marathon

1. Anywhere – Rita Ora
2. Lonely Together (feat. Rita Ora) – Avicii
3. Without You – Avicii
4. Lean On (feat. MØ) – Major Lazer & DJ Snake
5. Anything Could Happen – Ellie Goulding
6. Don’t Leave Me (feat. Ellie Goulding) – Seven Lions
7. Want To Want Me – Jason Derulo
8. Shut Up And Dance – Walk The Moon
9. Where Are Ü Now – Justin Bieber/Skrillex & Diplo
10. Wake Me Up – Avicii
11. Wolves – Selena Gomez/Marshmello
12. Work (feat. Drake) – Rihanna
13. Little Of Your Love (Bloodpop) – HAIM & Bloodpop
14. Mama – Jonas Blue
15. Something Just Like This (Alesso mix) – The Chainsmokers & Coldplay
16. Back Where I Belong (feat. Avicii) – Otto Knows
17. What About Us – Pink
18. Sweet Escape – Alesso
19. 2U (feat. Justin Bieber) – David Guetta
20. This One’s For You (feat. Zara Larsson) – David Guetta
21. Titanium (feat. Sia) – David Guetta

De trainingen gaan nog goed gelukkig, alhoewel ik wel merk dat het uithoudingsvermogen in mijn benen nog wel voor verbetering vatbaar is. Vorig weekend voelde ik het in niet alleen in mijn benen, maar in mijn hele lijf. Op dit moment is het nog 4 weken en 4 dagen tot de halve marathon start. Ik vind het met de tijd steeds spannender worden, maar hoop dat het gezonde spanning is…dit is namelijk voor mij ook de eerste keer dat ik zoiets ga doen. In de volgende update zal ik de voorbereidingen voor de race met je delen! Tot dan!

Ben jij ook gemotiveerder als je met muziek sport? Of heb je nog een nummer voor mij die ik absoluut moet toevoegen aan deze lijst? Ben benieuwd! Ik lees het graag in de comments! 

Liefs, Essma

Uitgelichte afbeelding: Bron

4 Comments, RSS

 1. Rachelle 7 March 2018 @ 22:37

  Hier (nog) niet aan het hardlopen, maar wel tijdens het dagelijks ‘bewegen’ (oefeningen bijhouden) en ook gewoon het huishouden gaat de muziek aan. Dan wil de ‘flow’ er toch net wat fijner inkomen!

  • little-origin 8 March 2018 @ 10:29

   Mocht je beginnen, aarzel dan niet om advies te vragen. ? Die flow is zeker waar…als we muziek toch niet hadden hahaha

 2. Maaike 7 March 2018 @ 13:15

  Ja, ik vind muziek ook echt een meerwaarde tijdens het sporten. Nummer 15 van jouw lijst, something just like this – Coldplay, kan ik echt een aantal keer op repeat zetten. Wat is dat een fijn nummer!

  • little-origin 8 March 2018 @ 10:28

   Muziek maakt ‘het leven’ leuker in sommige opzichten! ? Dat nummer heeft wel wat hè…mijn dochter filtert die ene zin ‘spiderman’s control and Batman with his fists’ er altijd uit als we in de auto zitten ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*