Happiness Coach

Hoi! 👋🏻Hoe is het daar binnen? In jou? Hoe voelt het om er te zijn? Dit is een vraag waar meestal mijn zoektocht naar jouw balans en geluk begint. Na mijn cursus Coach for Happiness heb ik niet alleen veel inzicht gekregen in mijn eigen leven maar ook in dat van jou. Wat drijft iemand en wat juist niet? Waar word iemand gelukkig van en hoe wordt dat geluk gedefinieerd? Stel jij altijd eerst altijd voorwaarden vooraf je aan iets nieuws wilt beginnen? Waarom dan? Kortom, ik vind het leuk en fijn om mensen te laten zien en ervaren dat ze optimistischer door het leven kunnen gaan als ze maar willen. Het begint echter bij de wil. Zodra die er is, kan ik helpen jouw blokkades op te heffen zodat je je doelen kunt bereiken. Een blokkade of een ‘pretbederver’ (zoals ik het liever noem) kan zijn dat jij het heel belangrijk vindt van wat jouw omgeving van je vindt en hoe je eruit ziet. Door dit eindeloze gevecht met je inner roommate weerhoud je jezelf ervan jóuw leven te leven ipv dat van een ander. Hoe komt het dat je steeds bepaalde activiteiten uitstelt of er niet aan wil beginnen? Dat heeft een onderliggende reden en daar kan ik bij helpen om er achter te komen wat dit is en dit aan de kant te ruimen. Ben jij klaar voor (kleine en/of grote) verandering? Then i’m your girl! 😉 Hier vind je gratis worksheets en meer om ‘jou’ te helpen een gelukkiger leven te laten leiden.

Wat kan ik voor je doen?

  • Door mijn eigen ervaringen met kan ik jou helpen vergelijkbare doelen met succes na te jagen. Veertien kilo afvallen, emigreren en meerdere marathons lopen was me alleen gelukt als ik naar ‘mij’ luisterde. Persistent werken aan mezelf en te blijven zitten ‘in de stoel van bewust zijn’ heeft me prachtige ervaringen opgeleverd die ik jou ook gun.
  • gratis infographics die door middel van eenvoudige illustraties en tekst, herkenbare situaties (die jou mentaal raken) inzichtelijk en helder te maken. Door daarmee aan de slag te gaan, ga je bewuster leven.
  • gratis worksheets
  • je kunt me mailen voor vragen of advies