Hotspots in Frankfurt | Holzhausenpark midden in de stad.

Hotspots in Frankfurt | Holzhausenpark midden in de stad.

Op mijn blog heb je wellicht vaker gelezen over Holzhausenpark. Niet alleen omdat het een van onze favoriete parken in Frankfurt is, maar ook omdat het zo veelzijdig is. Of je er nu wilt picknicken, spelen met de kinderen of gewoon een rondje hardlopen. Het kan allemaal en daarom hou ik van dit park. In de vlog hieronder laat ik een stukje zien van dit bijzondere stukje Frankfurt. Enjoy!

Holzhausenpark, een park voor kinderen

In deze vlog is het winter wanneer ik hier film, maar ga er in de voorjaar zeker nog een filmpje opnemen want dan geeft het de sfeer nog beter weer. Het vele groen in dit park komt zo beter tot zijn recht en dat is precies wat dit park zo mooi maakt. Ondanks dat het park midden in het drukke Frankfurt ligt, is de wijk waarin het ligt vrij rustig. We woonden er eerst vlak in de buurt in de wijk Nordend West.

Kinderen kunnen er heerlijk spelen, in de natuur allerlei moois ontdekken en zien ze geregeld konijntjes rondhuppelen of genieten ze van een verse brezel terwijl de ouders hun welkome kop koffie bestellen 😅. In een tentje gelegen in het park kun je er ijs, drinken en snacks halen dus honger of dorst hoef je hier ook niet te hebben. Of je pakt natuurlijk je eigen picknickmand in en neemt het mee naar dit park. Niemand die je raar aankijkt, want picknicks in de zomer behoren hier tot de standaard in dit park. Kijk alleen wel uit waar je neerstrijkt want midden op het veld is meestal geen goed idee omdat hier vaak balspellen gedaan worden. Zo vind je er 2 tafeltennistafels en zijn er voor de allerkleinsten genoeg speeltoestellen om te ontdekken. De grotere kinderen kunnen in de verschillende speelrekken er lekker op los klimmen en klauteren. Kortom, een park naar mijn hart. Veel kijkplezier!

Liefs, Essma

Mocht de video niet werken, dan kan je deze bekijken door hier te klikken.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*