Inspiratie | Mijn favoriete muziek tracks voor op reis

Ben jij al op vakantie geweest? Of ga je nog? Ongeacht de vakantiebestemming, je zal ongetwijfeld even onderweg zijn voordat je heerlijk kunt ontspannen op je vakantieadres. De reis er heen moet voor mij zo ontspannend mogelijk verlopen en daar hoort ook goede muziek bij die dat extra beetje plezier toevoegt aan je vakantie. In deze post deel ik mijn favoriete music tracks met je die in ieder geval niet mogen ontbreken op mijn ‘summer holiday play list’ ;-)! Mijn favoriete muziek tracks voor op reis..

Muziek

Er zijn natuurlijk heel wat nummers die mijn playlist oneindig kunnen maken, maar er zijn grenzen natuurlijk. In deze post deel ik muziek die verschillende herinneringen heeft voor mij. Een bepaald nummer (bijv. track 1) keert wel iedere zomer terug, omdat het lijkt alsof het dit seizoen compleet maakt ofzo…Heb jij dat ook? Bepaalde nummers geven me gewoon dat speciale vakantiegevoel of extra energie!

My summer holiday playlist

 1. The Time of My Life —- Bill Medley & Jennifer Warnes (Dirty Dancing)
 2. Feels like summer —-Tim Wheeler (Shaun The Sheep)
 3. Hold on —–Wilson Philips
 4. Simple Plan —-Summer Paradise ft. Sean Paul
 5. Avicii—-Wake me up
 6. Roar—–Katy Perry
 7. Summer—–Calvin Harris
 8. Kingston Town—-UB40
 9. Bad Boys—–Bob Marley
 10. Don’t worry, be happy—-Bob Marley
 11. Dance again—-Jennifer Lopez
 12. On the floor—Jennifer Lopez
 13. Waka Waka—-Shakira
 14. We found love—Rihanna ft. Calvin Harris
 15. Ophelia—–The Lumineers  😉
 16. Come and get it—–Selena Gomez
 17. Despacito—-Justin Bieber
 18. Open your heart—Madonna
 19. Habibi—Shaggy Mohombi, Faydi Costi
 20. Behind the Clouds—-Brad Paisley
 21. Something just like this—–The Chainsmokers & Coldplay
 22. I see fire—-Ed Sheeran (Kygo Remix)
 23. Sajna – A R Rahman
 24. I wish you were here—Alpha Blondy
 25. Payphone—Maroon 5

Het ene nummer is meer opzwepend dan het andere, maar stuk voor stuk leuke tracks! Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar jouw zomerhit! Ik lees ‘em graag terug in de comments! 

Liefs, Essma

 

Uitgelichte afbeelding: iStockphoto/Getty Images

 

 

 

 

3 Comments, RSS

 1. Femke Geerts 10 augustus 2017 @ 12:31

  Ik word erg vrolijk van je playlist. Door deze zo aan te maken in spotify en dan de suggesties van spotify zelf toe te voegen heb je in no time de ultieme reis playlist!

 2. Sylvia 30 juni 2017 @ 09:17

  Ik vind de meeste muziek geweldig en heb daarom nooit echt een favoriet nummer. Wat ik wel een all time favorite vind is colgando en tus manos van Carlos baute.. Dit is echt een nr van mij en mijn vriend.heerlijk om bij weg te zwijmelen haha.
  Sylvia onlangs geplaatst…Dingen die ik nog wel zou willen leren!My Profile

  • little-origin 30 juni 2017 @ 11:36

   Gewoon muziek op vakantie maakt al een hoop goed inderdaad. Dat nummer van jou ken ik niet, maar misschien als ik het hoor. Even op YouTube kijken 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: