Komende dagen even geen post, maar wel een leuke mededeling!

9 tips om in de lente te doen

Lieve lezers! Zoals jullie misschien weten moet ik mijn laptop missen voor reparatie. De photo diary heb ik op mijn mobiel kunnen maken, maar dat heeft zoooo lang geduurd dat meerdere posts het helaas niet gaan worden op zo’n zelfde manier. Zodra mijn laptop weer terug is, kan ik weer naar hartelust bloggen! Excuses voor het ongemak maar hoop je snel weer te verwelkomen! En omdat de Ramadan een dezer dagen gaat starten en het voor mij (en alle andere moslims) een bijzondere tijd van bezinning, dankbaarheid tonen en goeddoening is, ga ik tijdens de Ramadan een winactie organiseren en ga ik op de dag van het Suikerfeest iemand blij maken met een mega pakket! Ik hoop dat ik één dezer dagen mijn laptop weer kan ophalen zodat ik er meer over kan vertellen! Stay tuned!

Liefs, Essma

2 Comments, RSS

  1. Balen hoor dat je laptop voor reparatie weg is. Maarja het is voor het goede doel. Straks kan je weer heerlijk typen ipv te rammen op bepaalde letters?. Oeh spannend een winactie. Ik ben erg benieuwd! Heerlijke dag gewenst

    • little-origin 14 mei 2018 @ 18:35

      Jazeker balen! ???Het was zeker rammen op de B hahaha…Hoop dat ik ‘em deze week kan ophalen! Fijne avond Sylvia!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: