Little Origin Photo Diary #27

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b35
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b3a
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b1b
dfGbDNRlQYWwldh9gC11vg_thumb_7b18

Ik neem je mee naar een aantal momenten van afgelopen week in beeld. Een week waarin mijn knie niet helemaal meewerkte tijdens de training voor de halve marathon, maar ook een met hartverwarmende momenten die ik maar wat graag deel! Kijk je gezellig mee?

Amsterdam highlights

Ik neem je mee naar Amsterdam waarin ik een masterclass bloggen/vloggen volgde van niemand minder dan Annic van Wonderen. Ik heb er zoveel geleerd en zoveel inspiratie opgedaan, dat ik er ook gelijk mee aan de slag wil! Ook ontmoette ik hier jawel, Sylvia van A Lovely Adventure! Zo’n leuke en lieve meid is ze! Precies zoals je zou verwachten van haar als je haar blog volgt. We hebben zo gezellig gekletst vóór de masterclass begon! ✨Michelle heb ik er ook ontmoet en met haar at ik achteraf nog een patatje waar we beide zo’n zin in hadden. 😉Mocht je in de komende tijd dus hier en daar wat veranderingen op mijn blog zien, dan heeft dat uiteraard een positieve insteek voor mijn lezers. Verbetering van mijn blog is het voornaamste doel, dus zal er wat gesleuteld en vernieuwd moeten worden  😉 .

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b19
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b1e
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b2c
dfGbDNRlQYWwldh9gC11vg_thumb_7b18

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b1b
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b1a

Met mijn zussen heerlijk wezen eten bij en Syrisch restaurant in Amsterdam. Als voorgerecht Baba Ganoush en Humus. Echt een aanrader! Het heet Sham Syrian, mocht je het een keer willen proberen.

Dan krijg je deze geniale foto toegestuurd van het thuisfront terwijl ik in Amsterdam ben. Haha..die blik van Aiden!

Home again: Play in the park!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b34
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b22
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b36
Klussen in huis

De traphekjes zijn nu dan echt helemaal geplaatst. We moeten alleen iets verzinnen voor dat stukje tussen de vloer en de eerste trede links, maar daar hebben we wel een idee voor. We hebben alleen hekjes in de woonkamer en op de benedenverdieping, anders staat het hele huis vol hekjes! Op deze verdiepingen zijn we namelijk het meest.

Ebay

Dit pakje heb ik op de Duitse eBay geplaatst om te verkopen. Het is een item uit de collectie die ik verkocht uit de tijd dat ik nog een webwinkel had. Ik moet nu toch echt iets gaan doen met die overgebleven voorraad 🙂 .

Miracles do excist!

Dat mag deze foto wel bewijzen, want mijn verste renafstand was een feit! Mijn knie was daar niet zo blij mee, maar ik wel! Hoe het verder gaat met het marathonavontuur, kun je lezen in dit artikel.

Moois uit de natuur en op ontdekkingsreis in huis
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b3a
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b35
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7b33

Aiden zet tegenwoordig allerlei knuffels en andere dingen in zijn eigen stoel en gaat zelf lekker op ontdekking in huis. Op de eerste foto had Aiden ook zin in een selfie zoals je kunt zien en verder krijg ik geen genoeg van alle mooie kleuren die de herfst laat zien! Prachtig!

Kaarsjes mogen weer aan!

Hier kan ik heel gelukkig van worden. Een simpel kaarsje, pot thee en een goede film. We hadden ze gisteren overdag al aan en dat geeft zo’n gezelligheid! De dagen worden ook echt al kouder, merk jij dat ook? Nu nog meer excuus om de fijnste (geur)kaarsen in huis te halen.. 😉 !

Dit was onze week in ‘flashes’ zoals je hebt kunnen zien. Ik ben ook altijd benieuwd naar jouw belevenissen! Deel je ze met me in de comments? Tot volgende week! 

Liefs, Essma

 

 

 

12 Comments, RSS

 1. Kiki hasselton 9 oktober 2017 @ 18:15

  Ik zeg: gezelligheid kent geen tijd. Alleen valt bij mij klussen niet onder gezelligheid! Heb ik echt een bloedhekel aan!

  • little-origin 9 oktober 2017 @ 20:31

   😄😄ja dan kan ik begrijpen. Alleen gebeurt het helaas niet vanzelf, dus soms hier en daar wat water bij de wijn 😉

 2. Stephanie 8 oktober 2017 @ 09:43

  Ben erg benieuwd naar de veranderingen op je blog. Die masterclass klinkt heel inspirerend! En wat schattig, die ontdekkingsreis van Aiden, leuk om zo te kunnen meegenieten!

  • little-origin 8 oktober 2017 @ 09:59

   Hi Stephanie! Zo’n masterclass is echt een aanrader! Naast onbeschrijfelijk mooie stappen op mijn hart, laat hij ze hier en daar ook ‘van vernieling’ achter…😂al met al een heerlijk ventje!

 3. Carrieremamma 8 oktober 2017 @ 09:28

  Jij hebt een fijne week gehad zo te zien. Ben zelf ook gek op Amsterdam maar alleen je auto daar parkeren…. Echt een ramp

  • little-origin 8 oktober 2017 @ 09:45

   Dat parkeren ken ik nog wel ja! Vroeger liep ik er stage en gek genoeg had ik altijd een plekje, maar tegenwoordig zie ik mezelf er niet rijden nee 😅

 4. Maaike 8 oktober 2017 @ 09:27

  Wat een leuke week. Zo’n event lijkt me erg leuk en leerzaam en zo herkenbaar die stomme open treden. Ik durf overigens boven echt niet zonder traphekje.

  • little-origin 8 oktober 2017 @ 09:47

   Volgende keer gewoon de mogelijkheid aangrijpen als er iets in NL is over bloggen! Wij hebben een splitlevel woning dus dat betekent heel veel trappen! We moeten Aiden heel goed in de gaten houden…want het is zo’n ondernemend mannetje..😄

 5. Maaike 8 oktober 2017 @ 08:47

  Wat leuk zo’n event! En wat fijn dat je daar zoveel positieve energie van krijgt! Ben benieuwd naar je veranderingen! Altijd heerlijk hè, die foto’s die je krijgt als je weg bent. Wat een mooi gezin heb je!

  • little-origin 8 oktober 2017 @ 09:54

   Hi Maaike! Dank je wel! Lief compliment! De veranderingen gaan ‘em vooral in de vormgeving van de site zitten denk ik. Ik denk dat dat nog wel wat verbetering kan gebruiken! Als ik mijn aapjes zo weer zie, stroomt m’n hart over van geluk😉💕

 6. Sylvia 8 oktober 2017 @ 08:08

  Zo fijn om weer thuis en zijn bij je gezin! Oh my..Wat een trappen in je huis😲. Gelukkig zoeken wij altijd een bungalow zonder trappen. Vind dat helemaal niks! Ook een crime om schoon te maken en laat ik daar nu echt geen fan van zijn haha. Heerlijke week gewenst!😘

  • little-origin 8 oktober 2017 @ 08:17

   Goedemorgen Sylvia! Ik las mijn artikel net even terug en was helemaal vergeten Michelle en jou erin op te nemen 😳! Shame on me! Deze trappen gaan nooit wennen vrees ik…😕! Is ook vreselijk moet ik zeggen! 🤷🏻‍♀️Fijne week meis! En kijk alweer uit naar het volgende event! Dan gaan we weer hoor! 😄

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: