Little Origin Photo Diary #55

In deze 55ste photo diary neem ik je mee naar een zomerse week in Frankfurt! Enjoy!

Zomerse zondag

Aiden had hier Ophelia’s oude Teva’s aan en dat stond hem zo schattig…haha. Uiteraard een meisjesmodel maar dat maakt voor zo’n kleine (nog) niet uit. Helaas waren ze nog wat te groot voor zijn kleine dreumesvoetjes, want hij struikelde een paar keer. Klimmen ging hem wel goed af ermee ?.

Ik vulde een broodtrommel vol wortels, sinaasappel en nectarines om lekker van te snoepen tijdens het spelen.

Prikjes

Aiden moest naar het consultatiebureau voor een algmeen onderzoek en dit verliep helemaal goed. Ook kreeg hij twee prikjes en zelfs deze deden hem niet veel! Kanjer!

Hij kreeg extra veel knuffels om het leed een beetje te verzachten.

Mijn keelpijn bleef maar aanhouden en zelfs nu ik deze diary maak voel ik het nog. Zo vermoeiend gewoon…

Trainingen

Ik heb afgelopen week maar liefst 5 uur getraind en dat voelde ik wel in heel mijn lijf. Een training heb ik laten vervallen want was zo moe, dat ik bang was een blessure op te lopen.

Berichtjes uit NL

Mijn nichtje stuurde deze foto en vertelde erbij dat ze macarons ‘ontdekt’ had en ze nu verslaafd is ?. Volgende keer als ze weer bij ons is, moeten we daarom met haar dus maar even langs L’Art Sucré.

Een van mijn andere zussen Najat was heel blij dat ze in haar nieuwe autootje met open dak kon rijden. Ik denk dat Ophelia dit geweldig zal vinden ?!

Een run tussendoor..

Voor Ophelia maakte ik een getallenlijn tot 100 zodat ze rekenen beter kan oefenen. Ik lamineerde de kaartjes en bevestigde ze met plak buddies op het hek. Ideaal! ??

Een lunch zoals ik ‘em het liefst heb ?.

Ook probeerden we de veelbesproken ‘Five Guys’ fastfood keten uit. De friet vond ik zo lekker! Was met schil namelijk en de aardappelen kwamen uit…jawel….Nederland! ????

Lees maar op het etiket…

Een andere soort lunch die ook zeer favoriet is: een salade met pasta?!

Proefles tennis

We zijn nog steeds op zoek naar een Sport waar Ophelia zich fijn bij voelt. We proberen een beetje van alles uit en kijken waar ze het meest plezier aan heeft. Dit keer was het tennis. Ze vond het moeilijk zei ze, maar wel leuk.

Ik kocht deze leuke schoenen en heb in mijn hoofd al een heleboel leuke combinaties gemaakt met kleding die er leuk bij passen hihihi…

Ik rende nog een fijne route door het park maar door de hitte leek deze duur zwaarder dan ooit ?..

Door de vele trainingen van afgelopen week ben ik nu ‘fix und fertig’ en sluit ik hiermee de diary af. Omdat mijn laptop nog steeds niet klaar is, moest ik deze diary op mijn mobiel maken dus hoop dat deze niet heel veel verschilt met wat je normaal gewend bent. ?

Ik wens je alvast een fijne nieuwe week toe! Heb je nog leuke plannen?Liefs, Essma

2 Comments, RSS

  1. He potver.. nog steeds last van je keel. Misschien een teken dat je onbewust toch teveel hooi op je vork neemt? Handig zo die getallen, moet ik ook gaan doen. Macarons heb ik nog nooit gegeten. Ben nu wel erg benieuwd. Heerlijke moederdag vandaag!

    • little-origin 13 mei 2018 @ 12:25

      Goedemorgen Sylvia! Ik denk dat die keelpijn idd een combinatie is van vermoeidheid (dus lagere weerstand) en wisseling van temperaturen ☹️! Macarons zijn vast ook wel aan de Costa del Sol te verkrijgen ?…gewoon een keertje proberen! Getallenlijn is zeker een aanrader om te maken! Kan nooit kwaad iig voor Zoë! Jij ook een fijne Moederdag gewenst! ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: