Little Origin Photo Diary #56 | Reizen!

Na een periode te hebben gehad van een op losse schroeven staande blog, kan ik nu gelukkig weer (bijna) probleemloos scènes van afgelopen week delen met jullie. In deze Little Origin Photo Diary neem ik je in 3 dagen mee naar Rotterdam, Zoetermeer, Amersfoort en Soest! Enjoy!

Naar Nederland

Woensdag bracht ik Aiden naar de opvang, reed ik door naar de fysio en van daar uit reed ik in mijn uppie naar Nederland. Eenzaam was het wel, maar kon daardoor wel weer even mijn gedachten ‘ordenen’. Herken je dat?

Ondanks dat ik een nieuw thema heb op mijn blog, werkt dit nog niet helemaal goed. Soms wordt het het standaard WordPress thema getoond op mobiele apparaten en dat is niet de bedoeling. De hulpvraag ligt momenteel nog bij de thema bouwer en verwacht hier snel een oplossing voor.

Voorbereiding Marokko

Donderdag beloofde een drukke dag te worden want moest naar Rotterdam en Zoetermeer om er ‘burgerzaken’ te regelen.

Ik moest langs het Marokkaanse consulaat om mijn ID kaart te laten vernieuwen.

Diezelfde dag schreef ik Ophelia in ons trouwboekje. Dat is in Nederland niet verplicht, maar omdat Marokko op dit gebied andere regels hanteert, wilde ik het zekere voor het onzeker nemen en dit dus geregeld hebben. Voor Aiden moet nog hetzelfde gedaan worden maar dat doen we in Duitsland. Waar hij ter wereld kwam.

Nadat de verplichtingen geregeld waren en ik wat quality time met mijn familie heb doorgebracht, zette ik de reis voort naar Amersfoort. Daar had ik een kamer geboekt in het Mercure Hotel om zattdag deel te nemen aan het kennisevent Blogger by Nature. Vrijdag sprak ik eerst af met Sylvia om haar samen met haar dochtertje te fotograferen. Ik wil mijn fotografieskills namelijk weer nieuw leven inblazen en een portfolio opbouwen. Sylvia heeft zo’n leuk kind en werkte heel goed mee. Sterker nog, ze gaat echt als een modelletje voor je poseren! ??

Een impressie van de shoot. Sylvia toont haar kind op haar blog niet herkenbaar in beeld. Ik respecteer deze gedachten en daarom plaatste ik deze foto van Zoë.

Terwijl ik naar m’n hotel wandelde, keek ik rond en legde wat van Amersfoort vast.

Inchecken hotel

Na een gezellige middag met Sylvia en haar dochter, checkte ik in in mijn hotelkamer en trof een kamer aan die voorzien was van alle gemakken! De toilettas is gewoon van mij ?.

Blogger by Nature event

Zaterdag stond in het teken van Blogger by Nature! Ik keek hier al lang naar uit en toen het moment eindelijk daar was vond ik het zo leuk al die bloggers in het echt te zien. Bloggers lijken door de online en digitale wereld altijd onbereikbaar. Als je al die inspirende mensen dan bij elkaar ziet en je dan ook nog even met ze kan kletsen, krijgen ze een gezicht en dat maakt een event als dit echt super leuk! Ook waren er PR bureaus en potentiële opdrachtgevers om mee samen te werken. Gelukkig had ik mijn visitekaartjes bij me?.

Poseren met een poster én cupcake van www.hemdvoorhem.nl

De goodiebag die vol zat met allerlei leuke dingen.

Uiteraard was mijn partner in crime er ook bij!

Met elkaar kletsen en netwerken.

Boodschapjes voor in Frankfurt

Bij de AH haalde ik voor de kinderen de geliefde koekjes van Nijntje. Ik merkte duidelijk dat ondanks ik ‘in theorie’ kon uitslapen afgelopen dagen de vermoeidheid er zo inhakte dat ik naar het hotel liep en verder niks meer wilde doen behalve deze diary maken.

Vandaag rijd ik terug naar huis in Frankfurt en dat betekent een autoreis van 4-5 voor de boeg. Met een ervaring rijker en het verlangen mijn gezin weer te zien keer ik met een lach huiswaarts.

Komende week staat in het teken van een inpakken want dan vertrekken we voor een weekje naar Marokko. Stay tuned!

Liefs, Essma

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*