Little Origin Photo Diary #80

In deze little origin photo diary #80 alweer neem ik weer gezellig mee naar Frankfurt. Omdat de week ervoor al zo druk was, planden we expres niet zo veel. We deden het dus lekker rustig aan want het is zonder dat je zelf al van alles inplant, eromheen al druk genoeg. Op school wordt weer van alles gevierd, is er weer een kinderfeestje en noem maar op. Anyway…enjoy!

Random dingen

Het maken van het huiswerk na een weekend vol feest valt niet altijd mee. Het beste is dan ook om hierin een beetje te differentiëren. In plaats van 4 woordjes leren, deden we er 2.


Was er bij Aiden op de opvang ook al versiering voor de kerst te zien. Apart hè zo’n zak? Normaal staat Sint erop maar nu is het een kabouter.

Nieuwe winterjassen

Ophelia’s nieuwe winterjas kwam binnen en dat was maar goed ook. Het is in een keer best koud geworden hier in Frankfurt. Vooral in de ochtend.

Aidens jas was er ook en daar bestelde ik nog een leuke set van muts, sjaal en handschoentjes bij. Is dit niet cute? De jassen scoorde ik trouwens op Black Friday. Heb nu spijt dat ik een paar Timberlands die ik op het oog had, toen niet had gekocht want ze zijn nu natuurlijk weer de volle prijs. 😩

Ze zeggen wel eens dat je trouw moet blijven aan je eerste keuze. Na wat getwijfel besloot ik toch te gaan voor deze te leuke jas. En net als bij kinderen geldt -vind ik- : if not now, then when? Blame it on the mindset 😉..De jas is aan twee kanten te dragen en dat maakt ‘m zo fijn! De andere zijde is een legergroene kleur en bedacht dat dat leuk zou staan met een okergele sjaal. De panterprint zijde wil ik het liefst dragen met een rode sjaal of een zwarte.

In en om het huis

Een van de cadeaus die Ophelia voor haar verjaardag kreeg was deze set van Lego Friends. Die moest uiteraard meteen in elkaar gezet worden en dat deed ze samen met papa.

Nu Aiden zijn nieuwe winterjas heeft, kunnen we deze set wat als ‘winterjas’ fungeerde (dikke trui + bodywarmer) opruimen. De bodywarmer is nog zo goed als nieuw maar helaas te klein.

Wil Aiden tegenwoordig ook zelf zijn haren kammen. Hij doet dan heel grappig alleen de achterkant.

Deed ik tussen de drukte door snel boodschappen bij Lidl.

Kwam er een mooi pakketje binnen van Hemd voor Hem. Het zat zoals je ziet in een mooie cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor de feestdagen of voor zomaar.

Er zat een mooie donkerblauwe Calvin Klein Trunk in. Hele mooie kwaliteit!

Ik kreeg deze foto doorgestuurd van de moeder van het jarige vriendinnetje waar Ophelia was. Ik ben dan weer helemaal gerustgesteld bij het zien van een blij kind.

Eten bij Five Guys

Toen we gisteren in de stad waren om voor de kinderen nieuwe schoenen te halen besloten we er ook maar meteen te eten. Five Guys werd het. Echter heb ik wel een lesje geleerd en dat is dat ik nooit meer tijdens topdrukte daar in die rij ga staan.

Tijdens zo’n drukte weet ik altijd weer waarom ik op zaterdag de stad liever vermijd…herkenbaar? De rest van dit weekend doen we niks meer. Maandag wordt het Sinterklaasfeest op school (met de Nederlandse kinderen) gevierd.

Ga jij nog iets bijzonders doen komende dagen? Fijne week weer! 

Liefs, Essma

 

Deze post bevat zowel een gesponsord artikel (CK Trunk) als affiliatie links. Alvast bedankt voor je support!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*