Mijn eerste Trail Run + Vlog!

Alweer een week geleden dat ik mijn eerste trail run rende in Schmiedefeld am Rennsteig. Wat een heerlijk lang weekend hebben we hier beleefd zeg. In deze Little Origin Photo Diary neem ik je mee naar ons weekend weg mét een vlog erover. Verder bestond afgelopen week vooral uit opruimen, regelen en schoonmaken dus beleefden we niet veel spannends. 

Lang weekend Schmiedefeld voor trail run

Zoals ik in de vorige photo diary al schreef gingen we afgelopen weekend naar het oosten van het land voor mijn eerste trail run en om even weg te zijn met z’n vieren. Het was een heerlijke tijd met al dat mooie groen om ons heen.

Mijn eerste Trail Run + Vlog!

Aan het ontbijt in hotel.

 

Mijn eerste Trail Run + Vlog!

Op bezoek bij een puppynest

Naast een trail run rennen was er natuurlijk ook genoeg tijd om te wandelen en andere dingen te doen.

Mijn eerste Trail Run + Vlog!

Dit is toch te mooi?

 

Mijn eerste Trail Run + Vlog!

Frisse lucht is alles…

Eerste trail run vlog

In onderstaande vlog zie je beelden van de loodzware maar o zo mooie trailrun.

Gisteren vierden we de verjaardag van Aiden wat hartstikke gezellig was. In een volgende blog zal ik daar meer van laten zien. 

Liefs, Essma

2 Comments, RSS

  1. Giovanna Jansen 14 July 2019 @ 20:49

    Zo gaaf dat je een trail run gelopen hebt. Lijkt mij erg zwaar. En wat een prachtige plek daar!

    • Essma 15 July 2019 @ 18:56

      Ja zwaar was het zeker! Dat vergeet je allee haast in zo’n mooie omgeving 😄. Ik kan je Thüringen in elk geval zeker aanraden! Dank je wel!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*