Mijn foto van de week #20

Mijn foto van de week #20

Het lelijke jonge eendje… Wie kent het sprookje niet? Deze week heb ik een foto voor je waarin de rollen omgedraaid zijn. Kijk zelf maar en laat je gedachten lekker de vrije loop! Mijn foto van de week #20

The ugly duckling

Ik moet bij de ‘ugly duckling’ eerder denken aan die ‘rare eend’ met die gekke snavel uit Alffred J. Kwak dan uit het sprookje eerlijk gezegd. Kennen jullie die nog?  🙂 De foto hieronder heb ik ooit in Denemarken genomen en wist op dat moment niet wat er eigenlijk niet klopte in de foto. Dat viel me pas op toen ik een foto zocht voor deze week.

Bij ons wil de kip zwaan zijn, reikhalzend naar meer en de boterbloem wil geuren als een roos…

– Toon Hermans – 

 

Wat zijn jouw gedachten bij deze foto? Ik lees ze graag in de comments!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*