Mijn foto van de week #24

Voor mijn gevoel is het alweer een tijdje terug dat ik een foto van de week heb gedeeld. De vakantie heeft daar zeker ook mee te maken gehad. Deze keer ‘speelt’ de foto zich af in Zeeland. Op een spontaan ogenblik legde ik Aiden en Ophelia vast terwijl ze knus in de bolderwagen zaten. Zo mooi om te zien hoe kinderen de wereld in kijken, maar vooral hoe Aiden zijn grote zus aankijkt. Kijk je mee naar mijn foto van de week #24?

Mijn interpretatie

Aiden geeft zich helemaal over en vertrouwt op zijn grote zus. Die blik naar haar is zo alleszeggend dat  het mij alleen maar een trotse mama maakt. Zo van ‘fijn he, zo samen in de bolderwagen!’ Hahaha..Ophelia houdt Aiden heel goed vast zoals je kunt zien. Dat maakt haar ook zo’n bijzondere zus! Ze houdt erg van een lolletje en plaagt Aiden ook zo nu en dan, maar ze kent haar verantwoordelijkheden ook op de juiste momenten en dat maakt haar zo’n lieve, bijzondere zus. Het zonlicht wat op haar rug schijnt en een aureool om haar heen creëert, zegt voor mij meer dan 1000 woorden! Alles maar liefde…

Brother and sister, together as friends, ready to face whatever life sends.

Joy and laughter or tears and strife, holding hands tightly as we dance through life..

 

Wat is jouw gedachte bij het zien van bovenstaande foto? Heb jij ook zo’n soort foto van je kind(eren)? Ik lees er graag over in de comments!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: