Oops, dat was een tijd geleden!

Ergens vorig jaar om precies te zijn. Je wist waarschijnlijk al van een eerdere blog dat er niet veel nieuws zou verschijnen omdat ik met een nieuwe studie bezig was. Die studie heb ik nu afgerond en daarom leek het me eens een goed plan om over de vorderingen te pennen.

Studie Lifecoach

Ik heb online een studie gevolgd om life coach te worden. Of wel; een coach die jou helpt met verschillende issues of conflicten in je leven. Of dit nu gaat om een carrièreswitch, gewicht verliezen, familieruzies, van je angst afkomen of een keer nee durven zeggen. Tijdens de opleiding ben ik breed geschoold en durf ik haast zonder schaamte te zeggen dat ik deze vraagstukken ‘aan’ kan. 😊

Afgelopen week heb ik mijn Final Paper geschreven welke ik komende week ga mailen naar mijn leraren. Één van die leraren is Tony Robbins dus ik voel me uitermate bevoorrecht dat ik een studie heb gevolgd die gebaseerd is op zijn successen en strategieën. Wat mij betreft ook dé coach der coaches. 🙌🏻 Uiteraard zal Tony niet persoonlijk mijn werk nakijken 😅 (i wish), maar zal ik hopelijk wel een door hem erkend diploma ontvangen.

Naast het schrijven van mijn paper staat me nog een examen te wachten. Daarna ben ik pas écht klaar. Omdat ik afgelopen week ook weer begonnen ben met het lesgeven in Nederlands als Dutch Trainer, loopt het eea nu door elkaar dus plannen is key momenteel.

Minder op social media

Niet alleen hield de studie mezelf een spiegel voor met de vraag wat mijn purpose is in dit leven, maar kreeg ik als vanzelf een soort desinteresse in social media. Naar mijn idee was ik voorheen namelijk veel vaker bezig met posten, volgers en ontvolgers dan nu het geval is. Het leven buiten zulke kanalen om is waar het om draait. Instagram is leuk, maar het leven buiten die vierkantjes nog leuker 😉.

Vervolgstappen bepalen

Nu mijn studie ten einde is en ik er synchroon ook nog bij train voor de marathon in Rotterdam, zal ik hier en daar nog steeds mijn prioriteiten moeten stellen. Aanvankelijk zou ik in februari/maart een nieuwe website starten voor mijn nieuwe coaching practice, maar dat schuif ik wat meer naar voren. Eerst de marathon… Uiteraard lees je hier in welke vorm mijn coaching gaat plaatsvinden en of dat op deze site is of dat er een nieuwe komt.

Liefs, Essma

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.