Tot ziens allemaal!

Je voelt ‘em misschien al aankomen. Al eerder kondigde ik veranderingen aan hier op mijn blog. Vaak en lang heb ik getwijfeld aan het behouden van little origin. Er heeft namelijk zoveel plezier en tijd ingezeten dat ik het maar wat lastig vond om in één keer de stekker eruit te trekken. Net als elke andere beslissing moet je dingen tegen elkaar afwegen en dat heb ik dit keer ook gedaan. Niet alleen namen mijn bezoekersaantallen af doordat ik niet altijd de tijd vond om een nieuw artikel te plaatsen, maar werd het bloggen ook steeds meer een moeten. Zodra dat speelt doe ik natuurlijk niemand meer een plezier. Mezelf niet en jou als lezer al helemaal niet.

Life coach

Zoals je misschien wel weet heb ik onlangs mijn opleiding afgerond van Life Coach. Daar ga ik dan ook verder in. Momenteel ben ik in de ontwikkelingsfase van een nieuwe website en alles wat erbij hoort als je een nieuwe weg inslaat. 😊 Dat ik ‘klaar’ ben met deze site wil niet zeggen dat je me online nooit meer zal tegenkomen. Zo heb ik altijd nog mijn Facebook en instagram waar we nog altijd ‘friends’ kunnen zijn 😉. Tevens deel ik daar zo nu en dan ook een update van de nieuwe ontwikkelingen omtrent mijn ‘online toekomst’.

Voor nu wil ik jou als trouwe lezer bedanken voor je trouwe bezoek, je comments en je likes. Dank je wel dat ik dit mede door jou heb mogen doen! Het was een geweldige ervaring. ❤️

Blijf gelukkig en gezond.

Liefs, Essma

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.