Vakantie bijna voorbij…

Ik ben nog op vakantie in Zeeland, maar dat is helaas nog maar voor een paar dagen. Aan alle leuke dingen komt een eind en dat geldt ook voor dit ๐Ÿ˜•. Dankbaar ben ik zeker dat ik gewoon aan de Nederlandse kust o.a. mijn 35-jarig bestaan heb mogen overdenken. ๐Ÿค” Vanaf 5 augustus aanstaande kun je weer regelmatig een nieuwe post lezen op mijn blog. Voor nu wens ik je een fijne vakantie mocht je nog aan het genieten zijn of waar je ook bent. Zolang je maar geniet! ๐Ÿ˜‰

Tot snel!

Liefs, Essma

2 Comments, RSS

  1. Sylvia 3 augustus 2017 @ 22:22

    Jeetje heb ik nu echt je verjaardag gemist??? (Ik weet niet meer of ik je nu wel of niet gefeliciteerd heb) maar beter laat dan nooit GEFELICITEERD๐ŸŽถโค๐ŸŽ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐Ÿ˜˜!! Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad en dat je flink verwend bent! Alvast een voorspoedige terugreis gewenst!

  2. Vanessa 2 augustus 2017 @ 12:42

    Veel plezier nog en van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: