Mijn favoriete webshops

Je komt er niet onderuit. Er zijn nu eenmaal heel veel webshops online waaruit je kunt kiezen. Het ene wat verkocht wordt is nog leuker dan het andere. Zo maakt het het scrollen en surfen op het web tot een oneindige bezigheid. I speak for myself  😉 . Ik ben al heel wat jaren ervaren op het gebied van online aankopen via webshops en ik moet zeggen dat het steeds meer een onderdeel van onze lifestyle is gaan worden. Wat onze favoriete wegshops zijn? Dat lees je in deze post!

Eerste aankoop online

Ik weet niet echt meer wat mijn eerste aankoop online was, maar ik denk dat het iets geweest moet zijn bij Vicoria’s Secret. De website verkoopt namelijk ook kleding. Ik geloof dat het een shirt was. Na die succeservaring kreeg ik de smaak van het online kopen van goederen te pakken. Ik vond het altijd leuk om iets te dragen of te gebruiken wat je niet vaak bij een ander zag. Gek genoeg zit ik qua maten ook altijd goed. Ik heb nooit iets terug hoeven brengen (even afkloppen). Ik vond het van tevoren altijd zo’n gedoe om dingen terug te brengen, dus zorgde ik er wel voor dat het gewoon goed moest zitten. Geluk dus!

Favoriete webshops

Naast Victoria’s Secret zijn in de loop der jaren webshops als amazon.com, gap.com, ikea.combol.com en deonlinedrogist.nl bij ons lijstje van vaste adressen gekomen. Laatst ontdekte ik ook hele leuke webshops als degeleflamingo.com en mevrouwaardbei.nl. Bij deze winkels vind ik altijd wat ik zoek en is de levering en tijd ook gewoon goed. Onze trouwkaarten van nu inmiddels bijna 8 jaar geleden, hadden we ook online geregeld (ook het drukken ervan) uit Amerika en de service was uitstekend! Op deze manier krijg je vertrouwen in het online winkelen en gaat het vanzelf horen bij je leefstijl. Tenminste, bij de onze.

Babykleding online

Toen we wisten dat Ophelia verwacht werd, was bijna een van de eerste dingen ook ‘alvast’ online speuren wat er voor leuks te verkrijgen is voor de baby. En dat was a lot! Zo hebben we een heleboel babykleding via de webshop blijblij.nl (helaas nu opgeheven) besteld. Deze webshop had vooral kleurrijke Scandinavische Baby- en kinderkleding. Voor een kind vind ik al die kleuren altijd wel leuk. De hele babykamer, inclusief accessoires en kinderwagen hadden we bij diezijn4kids.nl besteld. Is er helaas alleen niet meer, maar gelukkig zijn er nog een heleboel andere winkels waaruit je kunt kiezen. Ik weet nog goed dat alles op 1 palet bezorgd werd. Erg handig om op die manier te shoppen voor de kleine. Waarom zouden we al die winkels afstruinen als het ook thuis onder het genot van een Latte Machiatto kan? Ideaal! Zoals hieronder: de bestelling ij de Duitse DM drogist.

Favoriete Duitse webshops

Hier in Frankfurt speur ik natuurlijk ook het web af. Dat doe ik eigenlijk alleen als ik de verzendkosten vanuit Nederland te duur vind. Dan gaat de ‘vergelijk-modus’ aan. Want ja, we blijven Hollanders  😉 . Er is wel een webshop in Duitsland die ik echt leuk vind en dat is my-fantasyroom.de. Hier verkopen ze ook heel fijn spul op het gebied van baby’s, kinderen en mama’s.

Mijn  eigen webshop

De mensen die mij niet kennen, wisten ook niet dat ik samen met mijn zus zo’n 4 jaar geleden nog een eigen webshop had. We verkochten er baby- en kinderkleding vervaardigd uit merino wol. De kleding importeerden we uit Amerika waar we een samenwerking aangingen met een Nieuw-Zeelandse die op haar beurt de merino wol weer bij een familieboerderij in Nieuw-Zeeland vandaan haalde. Zij ontwierp de kleding en verkocht het. Ik was een ‘retailer’. Ik heb de winkel helaas niet lang gehad, want na een 1,5 live te zijn geweest, moesten we de boel opheffen omdat we de grote stap naar Duitsland maakten. Ik heb de naam, je raadt het waarschijnlijk al, wel altijd behouden. Precies, Little Origin! Toch lijft het soms wel kriebelen hoor zo’n webshop! Wellicht dat het er ooit weer een keer van komt!

 

Wat was jouw allereerste online aankoop? Ik lees het graag in de comments! 

Liefs, Essma

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: