Winnen | Organic Merino Wool baby setje!

Voor de feestdagen (en daarna) heb ik een heel mooi en leuk setje voor de allerkleinste spruit! Mocht je nu zelf in verwachting zijn en je verwacht een meisje (boxpakje kan ook voor jongen) dan is dit een mooi cadeau voor jezelf! Ken je iemand anders die je heel blij kunt maken? Dan moet je zeker meedoen! Zonde om geen kans te wagen, want het setje is super zacht, 100% organic merinos wool en super schattig. Lees gauw verder om te weten hoe je kans maakt. 

Waarom deze winactie?

Omdat ik in november al meedeed met een bloghop, hield ik het even voor gezien qua ‘sharing’.  😉 Nu er weer een nieuwe maand aangebroken is en dit ook tevens de laatste maand van het jaar 2017 is, wilde ik een speciale give-away doen! Ik wil jou extra verrassen door onderstaande pakket te schenken en wat je ervoor moet doen om kans te maken lees je hieronder verder. Het pakket bestaat uit een boxpakje, broekje met voetjes en een rompertje met lange mouwen. De maat is 0-3 maanden.

Merino Wol

Wat is merino wol eigenlijk? Dat is een hele zachte speciale soort wol afkomstig van merinoschapen die voornamelijk in Nieuw-Zeeland leven. Het staat bekend om de goede kwaliteit wol die niet kriebelt  en bovendien een natuurlijk vochtafdrijvend effect heeft zodat je kleine het nooit te warm of te koud krijgt in de kleding. Het heeft een bizarre werking eigenlijk: in de winter blijft je kleine warm en in de zomer koel!  En dat dankzij de natuurlijke structuur van de wol. De merinoschapen kunnen namelijk probleemloos temperaturen van -20 en +35 graden doorstaan. Allemaal dankzij hun wol. De wasachtige, bovenste wollaag zorgt voor het afstoten van vuil en vocht. Hierdoor hoef je de kleding niet vaak te wassen en volstaat luchten dus alleen. Tenzij het uiteraard hardnekkige vlekken bevat..wat bij een baby al wel vaak het geval is. Maar dan heb je altijd nog slabbetjes of hydrofieldoeken die je kunt gebruiken.

Waarom ik kies/koos voor merino wol

Ja, het had zo mooi kunnen zijn. Ik heb nooit kunnen weten hoe het met mijn webwinkel was gegaan of gelopen als ik ’em behouden had. Ik had zo’n mooi plan met deze soort kleding. Maar ja, andere dingen kwamen op mijn pad. Laat ik het daar maar bij houden anders komt dat schuldgevoel weer op 🙄 . Ik koos er voor om merino wol in 2013 te gaan verkopen in de Benelux omdat ik vond dat onze baby’s en kinderen het allerbeste verdienden. Omdat deze soort kleding zo natuurlijk en zacht is en geen chemicaliën bevatten zoals in sommige kleding wel het geval is. De tere en zachte huid van een pasgeborene wil je beschermen en in mijn ogen doe je dat ruimschoots door je kindje uitsluitend natuurlijk vervaardigde kleding aan te trekken waarbij de lichaamstemperatuur altijd op peil blijft en verder geen verf of andere troep bevat. Vooral bij baby’s schommelt de temperatuur in het begin nogal omdat hun systeem nog op gang moet komen. Ik vond dit een mooie gedachte en besloot een samenwerking aan te gaan met Nui Organics. Zo geschiedde. Ik heb nog restanten uit mijn webshop en een aantal ervan zijn deze.

Wat moet je doen?

Je kunt van 6 december tot en met 12 december meedoen met deze winactie! Ik maak de winnaar op 13 december bekend op Facebook en Instagram. Let op dat je een geldig emailadres invult, want anders kan ik je niet bereiken!

– mijn Facebook pagina liken en deze post erop delen
– hieronder laten weten waarom dit voor jou moet zijn!
– mij volgen op IG mag, maar is niet verplicht. Uiteraard stel ik het enorm op prijs!

Simpel toch? Heel veel succes! Wie weet ligt dit pakket binnenkort bij jou of je vriendin/zus/buurvrouw/nicht etc onder de kerstboom!

Heb jij items van merino wol? Wat is je ervaring ermee? Ik lees er graag over in de comments!

 

 

 

 

 

2 Comments, RSS

 1. Kristel 6 December 2017 @ 06:55

  Ik ken dit wol nog niet maar fijn het zoveel voordelen heeft
  – kriebelt niet
  – goed temperatuur niet te koud en niet te warm
  – fijn het water en vuil afstoot

  Doe graag mee.voor onze dochter Lotte ze os nu 11 weken oud en draagt maat 56

 2. Anna 6 December 2017 @ 06:48

  Ik doe graag mee voor een zwanger vriendinnetje..

  Facebook: An Na

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*